146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец
Над 52 ХОТЕЛА 22 СЕМЕЙНИ ХОТЕЛА и 72 КЪЩИ за гости от Боровец и региона
Хотели и къщи за гости
Хотели Заведения Къщи за гости Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БОРОВЕЦ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
РЕГИСТРАЦИЯ В BOROVETS-INFO.COM

BOROVETS-INFO.COM е най-пълният справочник, предлагащ информация за хотели, къщи за гости, механи, ресторанти, заведения и други търговски обекти на територията на гр.Боровец и региона.

За да бъде присъствието Ви максимално ефективно, Ви предлагаме да се възползвате от годишния ни абонамент, с който получавате детайлна информация за Вашия обект, снимков материал, форма за обратна връзка/запитване за резервация, карта с местонахождението, GPS координати, меню за ресторантите и заведенията за хранене.
 

Представянето може да бъде направено в няколка варианта:

Вариант 1: "Кратка информация, адрес, телефон"

Цена:

Безплатно

Пример:

http://www.borovets-info.com/hotels.php?page=7

Вариант 2: "Описание на дейността, услуги, галерия, контакти, форма за обратна връзка/запитване за резервация, меню, GPS координати, карта..."

Цена:

1 месец

3 месеца

6 месеца

12 месеца

- лв.

- лв.

- лв.

- лв.

Пример:

http://www.borovets-info.com/hotel.php?id=108

Вариант 3: "Сайт с до 5 страници, включващи информация за фирмата, услуги, галерия, контакти, карта и форма за обратна връзка. Включен хостинг. Домейн име от типа firma.borovets-info.com"

Цена:

1 година

110 лв.

Пример:

http://hotel.borovets-info.com

Всеки вид регистрация се извършва от нашия екип. Ако желаете да се включите в borovets-info.com, моля да се свържете с нас на тел.: 0895 90 39 90 ; 0886 90 39 90; 0877 90 39 90 или да попълните формата за обратна връзка в страницата с контакти.

Всички посочени цени са в лева, без включен ДДС.

Цените, определени при плащане за 3 или повече месеца са с включени 20% или повече отстъпка.
 

Спа хотел Алпин Боровец
BGrest.com - Почивка в България
Хотел Самоков****
Къща Вила Широки дол
Хотел Алпин****
Бунгало Рейчъл
Хотел Долна Баня***
Апартамент Лава Гранд
Почивка в Банско
Почивка в Благоевград
Почивка в Чепеларе
Почивка в Пампорово
Почивка в Слънчев бряг
Почивка в Несебър
Почивка в Китен
Почивка в Приморско
Почивка в Поморие
Почивка в Созопол
Почивка във Варна
Почивка в Свети Влас
Почивка в Равда
Печатна реклама - ниски цени!!!
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Почивка в Чепеларе; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Хотелите в Пампорово; Благоевград; 175 хотела в Банско; Хотели, къщи и квартири в Китен; Повече от 470 обекта в Созопол; Хотели, къщи и квартири в Приморско; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Почивка в Боровец - Над 146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец и региона. borovets, Боровец, hoteli borovets, borovets hoteli, borovets ski, ski borovets, mehani borovets, borovets mehani, restoranti borovets, borovets restoranti, хотели в Боровец, хотел в Боровец, къща за гости Боровец, Боровец къщи за гости, hoteli v borovets, mehani v borovets, механи в Боровец, ресторанти в Боровец, Боровец хотели, хотели Боровец, ресторанти Боровец, mehani, klubove borovets, клубове в Боровец, важни телефони Боровец, разписание на влакове Боровец, разписание на автобуси Боровец, Wi-Fi Боровец, hotels in borovets, borovets hotels, borovets taverns, guest house borovets