146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец
Над 52 ХОТЕЛА 22 СЕМЕЙНИ ХОТЕЛА и 72 КЪЩИ за гости от Боровец и региона
Почивка в България.
Хотели Заведения Къщи за гости Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БОРОВЕЦ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Уелнес Дом (Wellness Home)
Боровец
- фитнес зала
- рент-а-кар
- билярдна маса
- ски училище
- места за езда
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА ГАЛЕРИЯ НА ХОТЕЛА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
к.к. Eagle Rock до Боровец и Самоков
тел.: 0888 916413
e-mail:
Капацитет:
- апартаменти 2+2
Храна:
Доставка на екологично чисти продукти до апартамнета.
Брой посещения: 4978


Случва се офертите, които получаваме, да включват много повече услуги и консумация, отколкото всъщност се нуждаем. Именно това е причината, поради която Апартамент „Уелнес Дом“ в Боровец решава да Ви предложи вариант, в който можете дами да избирате удобствата и начините за прекарване на свободното време без значение дали престоят Ви ще бъде кратък или пък по-продължителен.

Апартаментът се намира близо до еко пътека, до ски писта, до минерални бани, както и до множество природни забележителности. Почивката тук и сред природата ще е подходящ начин за прекарване на почивните дни през всяко време в годината и без значение дали ще бъдете придружени от семейството, децата или приятелската компания. Тук ще избирате сред различни стилове, измежду различни видове храна и множество забавления.

Вариант №1
Очаква Ви апартамент, в който ще се чувствате като преродени. Капацитетът му е четири места. Тук енергиите на въздуха, светлината водата и магнитното поле на Земята ще бъдат около Вас, спомагайки за бансирането и хармонизирането Ви. Апартаментът отговаря на всички предявени изисквания за УЕЛНЕС ДОМ НА НИККЕН.
Включени са дори и някои допълнителни удобства, сред които система за ПРЕЧИСТВАНЕ и СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДАТА, както и такава за ЙОНИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА. Нощните лампи пък са с МНОГОСПЕКТЪРНА СВЕТЛИНА. Предимство е дори ДУШЪТ С ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ. Предоставен ще бъде и МАСАЖЕН УРЕД към леглото, който ще спомогне релаксацията.

Вариант №2
Модерният едноспален апартамент (2+2) е оборудван с необходимото за пълноженен отдих сред природата. Подходящо ще е да го съчетаете с карти за светло- и магнитотерапия.

Ако се интересувате от допълнителните екстри, то можете да задавате въпроси към 24-ЧАСОВАТА РЕЦЕПЦИЯ. Предлагани биват например:

- пресни яйца, краве мляко, екологични продукти от градината на леля Ленче;

- доставка на храна до апартамента Ви;

- информация за маршрута до заведението „Сладко и Солено“ на Мира Радева;

- извършване на магнитотерапия, светлотерапия, цветотерапия

- релаксация в парна баня и сауна;

- отдаване на велосипеди под наем;

- фитнес зала за тренировки;

- рент-а-кар услуги;

- билярдна маса;

- ски училище, където можете да запишете малчуганите;

- места за езда.

Ако се сетите и за някакво друго забавление, на което Ви се иска да се насладите, то можете да се обръщате към рецепцията, където професионалисти в областта ще се заемат с организацията!

Заповядайте!

Спа хотел Алпин Боровец
BGrest.com - Почивка в България
Хотел Самоков****
Къща Вила Широки дол
Хотел Алпин****
Бунгало Рейчъл
Хотел Долна Баня***
Апартамент Лава Гранд
Почивка в Банско
Почивка в Благоевград
Почивка в Чепеларе
Почивка в Пампорово
Почивка в Слънчев бряг
Почивка в Несебър
Почивка в Китен
Почивка в Приморско
Почивка в Поморие
Почивка в Созопол
Почивка във Варна
Почивка в Свети Влас
Почивка в Равда
Печатна реклама - ниски цени!!!
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Почивка в Чепеларе; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Хотелите в Пампорово; Благоевград; 175 хотела в Банско; Хотели, къщи и квартири в Китен; Повече от 470 обекта в Созопол; Хотели, къщи и квартири в Приморско; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Почивка в Боровец - Над 146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец и региона. borovets, Боровец, hoteli borovets, borovets hoteli, borovets ski, ski borovets, mehani borovets, borovets mehani, restoranti borovets, borovets restoranti, хотели в Боровец, хотел в Боровец, къща за гости Боровец, Боровец къщи за гости, hoteli v borovets, mehani v borovets, механи в Боровец, ресторанти в Боровец, Боровец хотели, хотели Боровец, ресторанти Боровец, mehani, klubove borovets, клубове в Боровец, важни телефони Боровец, разписание на влакове Боровец, разписание на автобуси Боровец, Wi-Fi Боровец, hotels in borovets, borovets hotels, borovets taverns, guest house borovets